Hoe nu verder…? Energietransitie, grote opwekking, energieneutraliteit gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Wethouder Dorus Klomberg heeft eerder in een mail aangekondigd de bewoners van gemeente Rheden te willen informeren over de ontwikkelingen in de gemeente rondom de energietransitie, de inbreng tijdens de bewonersavond op 17 februari in Het Rhedens te Dieren en hoe de gemeente daarmee verder gaat.

Vanwege de coronacrisis kan er nog geen nieuwe samenkomst plaatsvinden, daardoor geeft de wethouder een update via de bovenstaande video.

Als de omstandigheden het weer toelaten, ontmoet Dorus Klomberg u graag om verder met elkaar te spreken over dit onderwerp. De gemeente is nu, ook samen met bewoners, aan het kijken hoe zij daar het beste invulling aan kan geven, in welke vorm en op welk(e) moment(en).

Heeft u nu al vragen of wilt u uw ideeën inbrengen, bel of mail de gemeente Rheden dan via [email protected] of bel naar 026 – 49 76 911.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden