Anderhalve Meter optreden Forest Jazz Band

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Nu er vanaf 1 juli weer meer versoepelingen zijn na de Corona crisis, gaat de Forest Jazz Band de jazzliefhebbers en zichzelf een plezier doen met een Anderhalve Meter optreden op zondagmiddag 12 juli op het Callunaplein te Dieren.

De heren van de Forest Jazz Band hebben er veel zin in om de sterren van de hemel te blazen. En dat is begrijpelijk na een periode van grote stilte op muziek gebied. En dat kan bij het Grand Cafe Het Hart van Dieren op het terras aan het Callunaplein te Dieren.

Het adres is:

  • Grand Cafe Het Hart van Dieren
  • Callunaplein 108
  • 6951 CR Dieren
  • tel.0313-785286
  • De entree is vrij!!!!

MAARRRR: het moet goed weer zijn,want anders gaat het optreden niet door.

De ruimte binnen in het Grand Cafe is niet groot genoeg voor de bezoekers die anderhalve meter van elkaar verwijderd moeten blijven. Dus: De Forest Jazz Band ziet u graag naar het Callunaplein te Dieren komen. De band trapt om 14.30 uur af met de Anderhalve Meter Blues. Check voor u van huis gaat eventueel de weerkaart of bel bij twijfel naar het Grand Cafe.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden