Velpse sport- en speeldagen in de vakantie

Foto: Velpse Buitensportdagen

VELP – Tijdens de zomervakantie worden de Velpse sport- en speeldagen georganiseerd, het is een initiatief van de Kidsclub van Buurthuis de Poort, in samenwerking met de stichting AVS.

Doel van de dagen is om kinderen uit Velp en omstreken de mogelijkheid op een leuk uitje te bieden in de zomervakantie van 2020. Het idee is om 4 themadagen te organiseren. Twee in de maand juli en twee in de maand augustus. De data’s zijn: 22 juli, 29 juli,12 augustus en 26 augustus Bij Buurthuis De Poort. De tijden zijn van 14:00-16:00 uur en de kosten €1,- euro per kind.

22-7-2020 themamiddag 1: Sport

Tijdens de themamiddag Sport biedt de organisatie verschillende sporten aan. Hier kun je kennis maken met sporten die je normaal niet beoefend. Probeer de sporten uit en misschien kan het buurthuis er in de toekomst lessen in organiseren.

29-7-2020 themamiddag 2: Waterspelen

Tijdens de themamiddag Waterspelen, worden er allemaal water gerelateerde spelletjes georganiseerd. Dus trek je zwembroek aan, want je word gegarandeerd nat.

12-8-2020 themamiddag 3: Wat weet ik van Velp?

Wat weet je nou eigenlijk van je eigen dorp? In deze speurtocht gaan de kinderen in groepjes onder begeleiding een speurtocht krijgen door hun eigen dorp. Na afloop zal er een prijsuitreiking plaats vinden in de Mexx van Buurthuis De Poort.

26-8-2020 themamiddag 4: 6-kamp

De laatste themadag is een 6-kamp. Hiervoor kun je je inschrijven met een groepje vrienden om tegen elkaar te strijden. (Leeftijden van 6-14 jaar)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen