Een humorvolle voorstelling voor jong en oud in het Openluchttheater De Pinkenberg

VELP/ROZENDAAL – Op woensdag 22 juli 2020 was er een kindervoorstelling met de naam “Het Snotmysterie“ te bewonderen in het Openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal.

Rudolf de Roerloze is pas ridder geworden, waarop hij erg trots is. Helaas is hij nog niet zo handig in het krijgersleven, toch stuurt de Koning hem op een gevaarlijke missie. Want het koninkrijk word bedreigd door de snotmeester die iedereen “besnot“. Als dit nog niet genoeg is wordt de dochter van de koning ook nog vermist. Rudolf gaat direct op pad om haar te zoeken. Kortom een humorvolle voorstelling voor jong en oud.

De familievoorstelling begon om 14.00 uur met inachtneming van de Covid-19 regels dus 1,5 meter afstand van andere moeders, vaders opa’s en oma’s en hun kroost. Kaarten waren daarom alleen via www.depinkenberg.nl te koop. Met een maximum van 125 stuks. De banken waren op 1,5 meter geplaatst.

Elke woensdagmiddag van de zomervakantie is er een kindervoorstelling te bezoeken in het openluchttheater.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden