Kindervoorstelling Stamboom in Openluchttheater De Pinkenberg

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

VELP/ROZENDAAL – Op woensdag 5 augustus organiseert Cultuurbedrijf RIQQ de voorstelling Stamboom in openluchttheater de Pinkenberg. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Elke woensdagmiddag van de zomervakantie is er een kindervoorstelling te bewonderen in het openluchttheater.

Iedereen heeft een oma en opa. Misschien heb je die gekend, misschien ook niet. Maar jouw oma heeft ook weer een oma en die oma heeft ook weer een oma. Kinderen zien stukjes leven van hun voorouders voorbijkomen wanneer zij worden meegenomen naar een andere tijd. Dit gebeurt met grote draaibare rolbanners waar de foto’s van hun familieleden op verschijnen. Tot slot krijgen de kinderen een kijkje in de toekomst: het jaar 2076 waarin zij zelf opa en oma zullen zijn.

Stamboom is een vrolijke en spannende reis door de tijd met veel humor en live-muziek.

Leeftijdsadvies: vanaf 5 jaar Duur: 45 minuten zonder pauze

Informatie en kaartverkoop

  • Datum en tijd: woensdag 5 augustus om 14:00 uur en 16:00 uur
  • Kaartjes zijn dit jaar alleen online te koop. Prijs: €10,-. T/m 2 jaar: gratis toegang.
  • Een voorstelling duurt 45 minuten. We houden geen pauze, maar je mag je eigen eten en drinken meenemen.
  • Meer informatie en kaartverkoop: www.depinkenberg.nl.
  • De Pinkenberg, Kluizenaarsweg 4, Rozendaal.

Stap een magische wereld binnen en geniet van bijzondere voorstellingen in de openlucht, samen met familie in het zonnetje. Zie de avond vallen tijdens een uitje met vrienden of luister met z’n tweetjes naar heerlijke muziek onder de sterrenhemel. Welkom in De Pinkenberg!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Stamboom - Cultuurbedrijf RIQQ

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden