Opening van het Ella Schaddpad en Lorentzhof Velp

VELP –  Op donderdag 23 juli vond om 15.00 uur een feestelijk moment plaats, op het Lorentzhof bij het Lorentzhuis te Velp. Namelijk de opening van het Ella Schaddpad,

Marie-José de Dreu, Manager Huisvesting & Gastvrij van Innoforte te Velp, trok het doek van het straatnaambord af, terwijl Ellen Schadd de eer had een confetti-kanon af te laten gaan.

Nadat iedereen van een hapje en drankje was voorzien heette Marie-José de Dreu alle aanwezigen en de bewoners van het Lorentzhof, van harte welkom. “Het Lorentzhof, een woonproject voor zelfstandige ouderen van Stichting Innoforte in Velp is nu klaar, en dat willen we niet zo maar voorbij laten gaan. Ik bedank op de eerste plaats alle werknemers, bedrijven, personeel en instanties en zo ook de gemeente Rheden en in het bijzonder wethouder Gea Hofstede voor hun inzet om dit project met zijn allen mogelijk te hebben gemaakt.”

“Het is niet allemaal makkelijk geweest, hier en daar waren wat tegenslagen. Zoals een felle brand in één van nieuwe bungalows, die geheel opnieuw moest worden gebouwd. Dit zorgde dat een ouder echtpaar, pas 2 weken later de sleutel in ontvangst kon nemen. Ik nodig hen graag uit om hier naar het podium te komen.” Zij ontvingen de Nederlandse driekleur en een houder om te laten bevestigen op hun bungalow, om de vlag bij feestelijkheden uit te hangen. Maar zij niet alleen, alle bewoners van de 30 huurwoningen ontvangen er later ook één.

Nadat  wethouder Gea Hofstede Innoforte hartelijk feliciteerde en de bewoners nog vele hopelijk gezonde jaren toewenste in hun nieuwe onderkomen, volgden nog enkele sprekers. Om 16.00 uur volgde de officiële opening van het Ella Schaddpad. Hiermee is het Ella Schaddpad geopend, dat de kortste weg naar het hoofdgebouw is geworden.

Hierna kon men op gepaste afstand gezellig met elkaar praten onder het genot van een drankje en hapje en genieten van zang en muziek.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden