Studiekring De Verdieping start tweede gespreksgroep in Dorpshuis Rheden

Foto: Studiekring De Verdieping

DIEREN/RHEDEN – Studiekring De Verdieping is een groep 50-plussers die sinds enige jaren tweewekelijks bij elkaar komt in de Bibliotheek Dieren om te praten over allerlei onderwerpen die hen bezighouden.

Omdat er binnen deze groep in Dieren geen ruimte meer is voor nieuwe deelnemers én om meer mensen de kans te geven zich breed te blijven ontwikkelen en met leeftijdsgenoten te praten over wat hen écht bezighoudt, start De Verdieping dit najaar een tweede gespreksgroep op in het dorpshuis in Rheden.

Er wordt gepraat over Filosofie, communicatie, psychologie, maatschappij en religie bijvoorbeeld. Maar ook meer persoonlijke aspecten als levensvragen, spiritualiteit en zingeving komen aan bod.

Studiekring De Verdieping zal in de oneven weken, op dinsdagen van 14.00 -16.00 uur bij elkaar komen in het Dorpshuis in Rheden. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 6 oktober. De kosten van deelname bedragen € 7,50 per bijeenkomst, inclusief consumptie.

De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van sociale contacten. Het is voor veel deelnemers een moment om naar uit te kijken.

Kennismakingsbijeenkomst

Ben jij een 50-plusser die zich op persoonlijk vlak wil (blijven) ontwikkelen? Iemand die wil kunnen sparren met leeftijdgenoten over wat je écht bezighoudt? Kom dan naar de kennismakingsbijeenkomst van de nieuwe studiekring in Rheden! Op zaterdag 3 oktober van 14.00-16.00 uur geven deelnemers van studiekring De Verdieping in Dorpshuis Rheden heel graag alle informatie die je nodig hebt om enthousiast te worden en te gaan deelnemen.

Meer informatie: www.bibliotheekveluwezoom.nl/studiekringen. Of neem contact op met Hans Herweijer, tel. 06-21 81 89 16 of e-mail: [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen