Huisdier van de week: Ontmoet Charlotte!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP/ARNHEM/OVERBETUWE – Charlotte heeft wat tijd nodig om aan nieuwe mensen en een nieuwe omgeving te wennen. Als ze gewend is, staat ze vooraan voor het eten en vind ze het heel fijn om geaaid te worden.

Ze geeft dan ook kopjes. Oppakken of teveel gedwongen aandacht vind ze niet fijn, ze kan dan ook wel eens bijten. Om deze reden plaatst Dierentehuis Arnhem en omstreken en haar niet bij kleine en/of drukke kinderen, ook omdat dit haar te veel stress geeft.

Charlotte zal in haar nieuwe thuis naar buiten moeten kunnen. Tevens heeft ze op dit moment speciaal voer tegen de stress, wij hopen dat ze in haar nieuwe thuis op termijn over kan op regulier voer.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één of meerdere van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Charlotte!

Diernummer 29697

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/charlotte/.

Heeft u interesse? Geeft u Charlotte een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden