Coop Rheden straks in nieuw jasje na ingrijpende verbouwing

Foto: Coop Rheden

RHEDEN – Klanten herkennen Coop Rheden straks niet meer terug. De supermarkt aan Groenestraat 70 in Rheden, die op 3 november geheel vernieuwd de deuren opent, wordt ingrijpend verbouwd. De vernieuwde winkel is van alle gemakken voorzien. Extra bijzonder is dat de winkel zich als zevende mag toevoegen aan het rijtje dat samenwerkt met DA en The Readshop.

De stenen muur aan de zijkant van de winkel wordt vervangen door een glazen pui en de winkel krijgt een nieuwe vloer en nieuw plafond. Vervolgens wordt de winkel helemaal opgefrist en ingericht volgens de nieuwste Coop-standaarden. Supermarktmanager Danny Burgers vertelt: “Het assortiment wordt fors uitgebreid. Daarnaast krijgen we een nieuwe broodafdeling en vernieuwen we de AGF-afdeling. Het wordt verser, schoner, beter. Het kostte wat tijd en werk, maar het wordt erg gaaf.”

Coop, DA en The Readshop

Qua oppervlakte blijft de winkel hetzelfde. “Maar de winkel lijkt straks wel groter door alle aanpassingen. En door het shop-in-shop concept hebben we klanten meer te bieden”, legt Burgers uit. “We vullen elkaar namelijk echt aan. Prettig voor de klant, want zij kunnen hun supermarktboodschappen nu combineren met drogisterijboodschappen en vrijetijdsboodschappen. En daar krijgen ze in de shop-in-shops ook nog eens uitstekend advies over.”

Door met het vertrouwde team

Coop Rheden gaat door met het vertrouwde team. De enige grote verandering in de teamsamenstelling? “Dat ben ik”, lacht Burgers. “Ik ben hier pas drie weken. Maar ik hoor en proef dat iedereen heel veel zin heeft in de nieuwe winkel. Dat vind ik mooi om te zien.” De winkel heeft een PostNL-pakketpunt, oplaadpunt voor de OV-chipkaart, bloemenafdeling, slijterij en verkooppunt voor Nederlandse loterijen. En de supermarkt behoudt de ruime openingstijden: van maandag tot en met donderdag én op zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur, op vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

De heropening

De Coop supermarkt sluit op zaterdag 17 oktober. Op dinsdag 3 november om 18.00 uur opent de vernieuwde winkel. Klanten zijn van harte welkom om boodschappen te doen, en profiteren direct van aantrekkelijke openingsaanbiedingen. Vanwege de afgekondigde coronamaatregelen zijn er geen feestelijkheden.

Voor meer informatie: www.coop.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of  september wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden