Huisdier van de week: Ontmoet Mopsy

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Mopsy is een nieuwsgierig en actief konijn. Ze heeft veel bewegingsvrijheid nodig en moet uitgedaagd worden(met voer). Ze gaat haar eigen gang en komt wel als ze komt.

Aaien houdt ze niet zo van. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Mopsy alleen bij een gecastreerde rammelaar en niet bij kleine kinderen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Mopsy.

Diernummer: 29387

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/mopsy/

Heeft u interesse? Geeft u Mopsy een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen