Huisdier van de week: Ontmoet Rambo

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Rambo vindt alles nog erg spannend. Hij zal in zijn nieuwe huisje dan ook de tijd en rust moeten krijgen om op eigen tempo te wennen en los te komen. Met wat lekkers is hij wel te paaien.

Geaaid worden laat hij toe, maar vindt dit nog heel spannend. Rambo zal in zijn nieuwe thuis naar buiten moeten kunnen. Tevens plaatst Dierentehuis Arnhem en omstreken Rambo niet bij kinderen of andere huisdieren. Zij zoeken iemand met veel geduld, met een rustig huishouden in een ‘groene’ omgeving.

 

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Rambo.

Diernummer. 29656

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/rambo/

Heeft u interesse? Geeft u Rambo een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen