Gasthuisbouwing Rheden plaatst kerstboom met de buurt

RHEDEN – Maandagavond 7 december werd om 17.00 uur een flinke kerstboom bezorgd door een plaatselijke tuinspecialist en geplaatst op het gazon vlak voor het huis aan de Gasthuisbouwing in Rheden.

Anne José, een jonge vrouw met het Downsyndroom kwam op het idee om als verrassing een prachtige kerstboom voor haar zieke buurvrouw te plaatsen. Via een briefje riep ze de hulp van de buurtbewoners in die zeer enthousiast reageerden.

De boom werd gedoneerd door Biljoen Groen, door Evenwichtig Groen geplaatst. Daarna werd de door Intratuin gedoneerde verlichting en de door buurtbewoners ingekleurde mandala- kerstballen met prachtige wensen erin gehangen.

De boom werd gelijk door de buurtbewoners versierd, de kerstverlichting en vele wenskaarten werden er ingehangen. Er werd gezellige kerstmuziek gedraaid, er was voor iedereen warme chocolademelk en wat lekkers en kon men zich warmen bij een vuurkorf.

De Initiatiefneemster nam kort het woord:

“Het is voor iedereen in deze corona tijd best moeilijk en zeker voor onze buurvrouw die ook nog eens ziek is. Ik bedacht een plan om haar te verrassen met een prachtige kerstboom waar iedereen wenskaarten in kan hangen, en die hopelijk uit gaan komen. De boom geeft Licht, Hoop en Liefde en hopelijk een mooi Kerstfeest niet alleen voor de buurvrouw in het bijzonder maar voor iedereen.”

Want Kerst vier je niet alléén maar samen!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden