Inwoners Mauritsstraat Velp winnen samen 275.000 euro bij Postcode Loterij

Foto: Postcode Loterij

VELP – Mooi nieuws voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 6882 CB (Mauritsstraat). Op hun postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld bracht gisteren het feestelijke nieuws middels een videogesprek.

De volgende bedragen zijn gewonnen:

  • 100.000 euro (1 winnaar)
  • 50.000 euro (1 winnaar)
  • 25.000 euro (5 winnaars)
  • Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Annemiek (56) wint 25.000 euro én een gloednieuwe auto. Ze vertelt blij:

Ik wil met mijn hele familie op vakantie in Nederland.

De 31-jarige Jochem wint 25.000 euro en reageert enthousiast: “Dit is niet normaal, het komt zó goed uit! We hebben net een nieuwbouwproject gekocht en dat valt duurder uit dan we dachten. Dit kunnen we dus heel goed gebruiken.”

PostcodeStraatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Uitreiking te zien op tv

De uitzending van de uitreiking aan de winnaars uit Velp is op 20 december te zien in ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ bij RTL 4. Het programma start om 20.00 uur.

Over de Nationale Postcode Loterij – de samenleving wint altijd

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen huishoudens mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 105 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 6,2 miljard euro aan mens en natuur geschonken. UNICEF, Voedselbanken Nederland, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten, Artsen zonder Grenzen en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

De Postcode Loterij is met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Deze loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). Het format van de Postcode Loterij is ook actief in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen. De Goede Doelen Loterijen samen met de loterijen in deze landen zijn de op één na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld. www.postcodeloterij.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen