“Lieve Kleine Momo” Kinderboek voor onder de Kerstboom…

Foto: Nelly A.I. Denil

Nelly A.I. Denil is docent talen, maar heeft het voornemen genomen om, in deze snel veranderende wereld met al zijn problematiek, ook boeken te schrijven die de mooie kant van het leven tonen en het hart kunnen raken.

“Lieve Kleine Momo” is haar eerste boek en is een kinderboek. Het is een verzameling van echt gebeurde verhalen van een knuffelaapje en kinderen en de illustraties zijn zelfgemaakte foto’s van de schrijfster. Het is een spannend en tegelijkertijd grappig boek, die je zeker meer dan eens wilt lezen!

Een aan te raden boek om dit jaar als cadeau onder de Kerstboom te leggen!  Het is een uitgave met harde omslag en dikke bladzijden, speciaal voor kinderen. Mooi gekleurde foto’s van de belevenissen.  Leeftijd 7+ en om voor te lezen. Gezellig bij de Kerstboom…

Als docent talen heeft de schrijfster ook speciale aandacht gegeven aan het aanleren van taalvaardigheden door het lezen van het boek. Dit alles voor een goedkope prijs van  maar 14,95 euro.

Wie een kindje blij wil maken deze Kerst en het boek zodoende wil aanschaffen, mag contact opnemen met de schrijfster zelf. Haar telefoonnummer is:  06-31496355 en haar e-mailadres: [email protected].

De schrijfster wenst van harte aan iedereen heel Fijne Feestdagen en een gezond, coronavrij, nieuw jaar 2021!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen