Doe mee aan de Uitdaging

Foto: Incluzio Uitvoering - Stichting Stoer

RHEDEN/ROZENDAAL – Corona raakt ons allemaal. In ons werk, onze vrije tijd en het contact met familie, vrienden en collega’s. Dat is moeilijk. Zeker nu de dagen korter worden, het virus hardnekkig blijkt en het leven dus weer onzeker blijft. Niemand kan er iets aan doen, want we zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Om het vol te houden hebben we elkaar nodig. Alleen als je goed voor jezelf zorgt kun je goed voor een ander zorgen. Help elkaar in deze tijd en heb geduld met anderen. Doe mee met de Uitdaging: ‘Aandacht voor elkaar’ en kijk wat jij in je omgeving voor anderen kunt betekenen. 

De wintermaanden zijn bij uitstek het moment om naar anderen om te kijken, daarom juist nu deze uitdaging. De Uitdaging gaat over contact leggen met anderen of juist  meer in contact met je zelf én goed voor jezelf zorgen. Aandacht voor elkaar of voor  jezelf. De opdrachten zijn heel wisselend. Bijvoorbeeld: stuur iemand een kaartje  of laat ons weten hoe jij of wij eenzaamheid in Rheden en Rozendaal aan kunnen pakken, en van alles daar tussenin.

Hoe werkt het?  

Vanaf begin december 2020 kan iedereen elke 3 dagen een nieuwe opdracht ontvangen. Je  kunt alle opdrachten doen of alleen de opdrachten die je aanspreken. Iedereen kan  meedoen, jong en oud, elke dag weer. Met sommige opdrachten is een leuke prijs  te winnen, namelijk een ‘Sociale taart’, waarvan je samen met iemand die je het  gunt, onder het genot van een kopje koffie, kunt genieten. Dus houd de opdrachten in de gaten en maak kans.

De ‘Sociale taarten’ worden uitgereikt door de wethouders Gea Hofstede en  Anton Logemann van Rheden en Rozendaal. Zij kiezen uit de inzendingen de prijs winnaars, die worden bekend gemaakt in lokale media.

Voel  jij je uitgedaagd? 

Meld je aan voor de Uitdaging door een e-mail te sturen naar Hermien Marsman via [email protected]. Je ontvangt dan per mail automatisch de opdrachten en aanvullende informatie. De uitdagingen zijn ook te vinden op de Facebook pagina’s van Stichting Stoer en Incluzio Uitvoering en op www.incluziouitvoering.nl.  

Bent u enthousiast geworden maar heeft u weinig tijd? Geen probleem want deelname is geheel vrijblijvend en u kunt zelf bepalen welke uitdaging u wilt uitvoeren.

De organisatie is erg benieuwd naar de ervaringen en resultaten en willen dat graag delen op Facebook. Laat een berichtje achter of stuur een e-mail naar [email protected]  zodat wij het kunnen delen. De organisatie wenst je veel plezier en mooie ontmoetingen toe  de komende tijd! 

Wethouder Gea Hofstede uit Rheden

“Aandacht voor elkaar zit vaak in kleine dingen. Loop elkaar niet letterlijk voorbij, maar bedenk dat waar jij blij van wordt, ook voor anderen geldt. Samen is nog  eens leuker ook!”

Wethouder Anton Logemann uit Rozendaal:  

“Geef elkaar aandacht. Dat is en blijft belangrijk.” 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden