Online open dag bij Hogeschool Van Hall Larenstein

Foto: Hogeschool van Hall Larenstein Velp

VELP- Een kijkje nemen op een hogeschool om een leuke studie te kiezen is er dit jaar niet bij… Of toch wel? Het is een echte primeur tijdens de online open dag op zaterdag 6 februari bij Hogeschool Van Hall Larenstein.

Je kunt namelijk een virtuele tour door de hogeschool maken. Vanachter je laptop of tablet ‘wandel’ je door het gebouw en neem je overal een kijkje in de school, bijvoorbeeld in de laboratoria, de hoorcollegezalen of in de aula.

Je komt onderweg van alles tegen.

Natuurlijk kun je ook opleidingspresentaties bijwonen en met studenten en docenten in gesprek gaan, want ook dat is een belangrijk onderdeel van de open dag. Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd in een HBO-studie op het gebied van milieu, water, natuur, dieren, agribusiness, inrichting van de leefomgeving, ontwikkelingssamenwerking of foodtechnologie? Of ben je nieuwsgierig naar de nieuwe tweejarige opleiding diermanagement in Velp? Meld je dan aan via www.hvhl.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden