24 uurs toezicht op voormalige terrein Rhederhof

Foto: : Gribiche via Foter.com CC BY-SA

RHEDEN – Zolang jeugd en geïnteresseerde krakers hun weg blijven zoeken naar een hang / woonplek op het voormalige terrein Rhederhof is toezicht noodzakelijk.

Het terrein is verkocht maar is vooralsnog een braakliggende terrein vol gaten, water, glas en het pand is niet stevig. Regelmatig worden er mensen gezien, dat kan gevaar opleveren.

De nieuwe camerapalen geplaatst door www.uwbeveiligingspecialist.nl zijn speciaal ontwikkeld om braakliggende terreinen te observeren. De masten staan in verbinding met de meldkamer waar de beelden 24 uur per dag bekeken worden.

De beveiliging wil iedereen nogmaals oproepen het terrein niet te betreden, u bent dan in overtreding, welke wordt gestraft met een geldboete van 225 euro.

Laat het geen speelplaats worden voor jeugd en criminaliteit, ziet u iets verdachts? Dan kunt u bellen met 0851300433 Snelkeuze 2. Geeft u hierbij aan dat het gaat om de locatie aan de Snippendaalseweg in Rheden.

Bron: 24ZevenToezicht

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen