Inzameldagen oud papier gemeente Rheden

Foto: Protestantse Gemeente Velp

GEMEENTE RHEDEN – Omdat de lockdown weer is verlengd hebben gemeente Rheden en Suez met elkaar afgesproken dat Suez in ieder geval tot en met februari het oud papier blijft inzamelen.

Wil jij weten wanneer bij jou in de wijk het oud papier opgehaald wordt? Kijk dan tijdelijk niet op de papieren afvalkalender. De juiste inzameldagen vind je in de afvalwijzer-app en op www.rheden.nl/papierinzameling. De app Afvalwijzer is gratis te downloaden in de App Store of de Play Store.

Gemeente Rheden begrijpt dat er verwarring kan zijn over de inzameldagen. Toen de papieren afvalkalenders al waren verzonden, moest de gemeente door de lockdown toch de keuze maken om langer door te gaan met de aangepaste inzameldagen.

Als we weer meer vrijheid krijgen, dan gaan de verenigingen het oud papier weer inzamelen. Vanaf dat moment gelden ook weer de inzameldagen op de afvalkalender.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden