Project Catwalk Styling & Design in Velp

Foto: Marjanne Eikelboom

VELP – Styleren vanuit een natuurlijke inspiratie met gebruik van groen, dat is wat de Aeres MBO Velp-studenten doen. Zoals altijd is het lekker rommelig en gezellig in het lokaal van styling, onderling sparren de studenten met de docenten over het project Catwalk.

Op dit moment zijn de stylingstudenten uit leerjaar twee bezig met hun ontwerpen op torso.

Opdracht is om met gerecyclede materialen een kledingontwerp op een mannelijke of vrouwelijke torso te maken. Hiervoor maken ze gebruik van een stijlperiode uit de kunstgeschiedenis in het ontwerp. Het is een grote en zeer pittige opdracht waar ze mee bezig zijn.

Ze lichten vast een kleurrijk tipje van de van de sluier op. Volg het project op de instagram pagina van styling: @stylingendesignaeresmbovelp

Wat leer je nog meer? Je kunt er niet omheen! Gelijk als je binnenkomt bij Aeres MBO Velp staan er grote etalagekasten die vaak dagelijks opnieuw geëtaleerd en gedecoreerd worden. Ook het vak interieur & styling heeft een belangrijk aandeel in de opleiding. Met het maken van moodboards leer je de klant adviseren op het gebied van bijvoorbeeld woninginrichting. En met grote projecten zoals bijvoorbeeld ‘Dickens in de Liemers’ werken de studenten samen aan een groot evenement. Heel inspirerend.

Creatief

De groene stylist die bij het Velpse mbo een opleiding volgt heeft een creatieve geest. De styling afdeling heeft nog plek in haar opleiding, niveau 3 en 4 BOL worden aangeboden. Voor wie is deze opleiding geschikt? Nou voor iedereen met gevoel voor kleur, vorm, stijl en feeling met groene- en natuurlijk materialen. ‘Met deze opleiding zijn de studenten bezig de wereld om hen heen een beetje mooier te maken.

Online Open Huis

22 en 23 januari 2021 openen ze ‘digitaal’ de deuren voor belangstellenden. Kijk voor meer informatie op: https://www.opendagvelp.nl/styling-en-design

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen