Kindcentrum LeerRijk in Dieren nu nog gezonder

Foto: 35-1-scaled

DIEREN – Kindcentrum LeerRijk heeft naast het vignet voeding ook het vignet bewegen behaald van de Gezonde School. Met het vignet Gezonde School laat LeerRijk zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen.

Zij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt kindcentrum LeerRijk voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

Bovendien heeft de school speciale aandacht voor de themacertificaten voeding en bewegen. Hiervoor worden de volgende activiteiten ingezet: schoolfruit, smaaklessen, bewegend leren en BeweegWijs op het plein.

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen