Ombudsteam PvdA Rheden van start

Foto: PVDA Rheden Rozendaal

GEMEENTE RHEDEN – Na 2 jaar stilte begint het Ombudsteam van de Partij van de Arbeid afdeling Rheden en Rozendaal weer. Vanaf 22 februari 2021 kunt u weer contact met hen opnemen via 06-1928 1932.

Belt u op maandag tussen 19.00 en 21.00 uur dan krijgt u direct iemand aan de lijn. Op andere momenten kunt u een bericht inspreken en bellen wij u zo snel mogelijk terug. U kunt ook Whatsappen. Ons emailadres is [email protected]

Als u even niet weet hoe u een probleem moet aanpakken helpen wij u het juiste contact te zoeken. Dat kan de gemeente zijn, maar ook Vivare, de belastingdienst, het UWV of een zorginstelling. Zo nodig gaan we met u mee naar een gesprek. We lossen uw probleem dus niet voor u op maar helpen u dat zelf te doen.

Als u iemand kent die hulp nodig heeft neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-1928 1932 of [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden