Pianoconcert in Oude Jan

Foto: Stichting Vrienden van de Oude Jan

VELP – Een jaar lang al liggen alle culturele activiteiten in de 12e eeuwse Oude Jan in Velp stil. Ook het laatste concert in het programma 2020-2021 op de derde zondagmiddag in april gaat niet door.

Natuurlijk snakken de vele trouwe bezoekers van deze maandelijkse concerten al lang naar betere tijden. Een kleine pleister op de wonde: de Stichting Vrienden van de Oude Jan kan u enigszins in de concertsfeer van de Oude Jan brengen.

In januari voerde begenadigd pianist Christian Sanders een prachtig concert uit op de vleugel in de Oude Jan, zonder publiek. Van dit concert is door Marleen Höster (CINEbeeld) een mooie video-opname gemaakt. Die kunt u bekijken met behulp van onderstaande link.

Het is zeker ook voor musici financieel een lastige periode. Daarom vraagt de Stichting Vrienden van de Oude Jan u of u na het bekijken en beluisteren van het concert wilt overwegen om een bijdrage aan Christian over te maken op rekeningnummer NL65 KNAB 0603 0836 25.

De link naar het concert:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen