Praktijk Suurenbroek en Van Douveren verwelkomt nieuwe fysiotherapeut

Foto:

VELP – Op Nieuw Schoonoord, één van de locaties van Praktijk Suurenbroek en Van Douveren, werkt vanaf 30 oktober een nieuwe fysiotherapeut: Fenna van Harten. Zij geeft individuele behandelingen en groepslessen FysioGym.

Fenna van Harten versterkt het team van Betty Suurenbroek en Jet van Douveren met expertise op onder meer het gebied van valpreventie en beweegadviezen bij osteoperose. “Wij zijn blij met deze jonge, betrokken en professionele collega”, meldt Betty Suurenbroek, “bekken-, heup- en knieklachten hebben haar interesse en momenteel specialiseert Fenna zich in schouderklachten. Daarmee sluit zij mooi aan bij de deelname van onze praktijk aan het schoudernetwerk van ziekenhuis Rijnstate. Ik verwacht dat veel cliënten uit Velp en omgeving hiervan profijt hebben.”
Fenna van Harten volgt Judith Koenders op die zich gaat richten op een eigen praktijk voor coaching. Praktijk Suurenbroek en Van Douveren is bereikbaar via [email protected] en 026 365 3611 & 06 14595535.
Op de foto v.l.n.r. Jet van Douveren, Betty Suurenbroek en Fenna Harten (Foto © Suurenbroek & van Douveren)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen