Openluchtzwembad de Hangmat in Rheden vanaf 10 april geopend!

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Openluchtzwembad de Hangmat in Rheden is in verband met het coronavirus beperkt geopend. Vanaf 10 april bent u welkom voor banenzwemmen, jongeren t/m 17 jaar zijn met zwemdiploma A welkom op woensdagmiddag voor recreatief zwemmen.

Online reserveren is voor banenzwemmen verplicht. Zwemmers reserveren een blok van 60 minuten waarin 45 minuten mag worden gezwommen, daarna wordt er 15 minuten ingepland om te kunnen wisselen. Kinderen t/m 17 jaar zijn op woensdagmiddag van 13:00 tot 17:00 welkom om recreatief te zwemmen, diploma A is verplicht. Volwassenen zijn nog niet welkom voor recreatief zwemmen. De kleedkamers zijn geopend, douches en kluisjes zijn gesloten.

Een los toegangsbewijs, 12-badenkaart en een seizoenabonnement zijn vanaf heden online te koop op www.sportbedrijfrheden.nl. Na aanschaf van een toegangsbewijs is reserveren alsnog verplicht. Voor recreatief zwemmen op woensdagmiddag is reserveren niet verplicht. Vanaf 10 april is het tijdens openingstijden mogelijk uw gezinsabonnement aan de kassa te kopen. Bij een gezinsabonnement krijgt u 20% korting. De voorverkoop loopt t/m 30 april.

Wanneer er meer mogelijk is met betrekking tot recreatief zwemmen dan wordt dit gecommuniceerd via de website van Sportbedrijf Rheden www.sportbedrijfrheden.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden