Schuurtje van tennisbaan Rheden verwoest door brand

RHEDEN – Aan de IJsselsingel in Rheden heeft dinsdagmiddag een brand gewoed in een schuurtje van de Rhedense Tennis Club de Laak.

Even na 14:20 uur kwam de melding bij de meldkamer binnen waarna de brandweer met spoed werd opgeroepen. Op de tennisvereniging staat een houten schuurtje die voor een deel in brand stond toen de brandweer ter plaatsen kwam.

Na korte tijd blussen had de brandweer het vuur onder controle. Omdat er mogelijk asbest in het hokje zat is de omgeving om het hokje afgezet en wordt daar onderzoek naar gedaan.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan van de brand is voor alsnog onbekend. Er wordt rekening gehouden met brandstichting, de politie heeft meerdere personen gevraagd of zij iets gezien hebben rond het uitbreken van de brand.

Videolink: https://we.tl/t-vTIKJCKouT.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden