Draaiorgel vermaakt inwoners van verzorgingshuizen Velp

VELP – Zondag 25 april werden de Velpse verzorgingshuizen verrast met het bezoek van een draaiorgel en konden alle inwoners genieten van het mooie weer en deze bekende muziek. Het was een kado van Stichting Velp voor Oranje voor de inwoners.

Het draaiorgel met de naam Veronica van Pieter van der Erf uit duiven komt al 20 jaar op de Velpse Koningmarkt, ook al is deze er dit jaar niet vanwege alle coronamaatregelen, toch mocht ze haar opwachting maken bij alle verzorgingshuizen in Velp.

Om 14.00 uur startte de reis van Veronica bij De Biesdel aan de Biesdelselaan te Velp en speelde een ze een half uur echte oude Hollandse orgelmuziek, herkenbaar voor ieder oudere onder ons. Hierna vertrok het draaiorgel naar de Wilhelminabank aan de van Galenlaan, en na ook daar een half uur  gespeeld te hebben ging het naar de hoofdingang van Nieuw Schoonoord voor een muzikaal optreden.

Vervolgens was De Herbergier aan de Hoofdstraat aan de beurt, gevolgd door Het Jagthuis dat ook aan de Hoofdstraat gelegen is. Om 16.30 uur werd Oosterwolde aan de Middelhagenhof 1 aangedaan en ook hier veel ouderen op het terras die zichtbaar genoten. Als afsluiter was het Lorentzhuis aan de beurt. Hier werd de muzikale middag om 17.30 uur afgesloten.

Ondanks de corona periode beleefde men toch nog een gezellige muzikale middag, een welkomen afleiding voor iedereen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op: www.velpvoororanje.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden