Moederdag Verwendag in Rheden

Foto: Fenneke Visscher

RHEDEN – Zondag 9 mei is het moederdag. Het moment om jouw moeder te verwennen of je zelf te laten verwennen door je partner en kind(eren). Vrouwelijke ondernemers uit Rheden hebben de koppen bij elkaar gestoken en een prachtig programma in elkaar gezet: de Moederdag Verwendag.

Op de website van Sportclub de Cirkel kun je zien welke activiteiten er te boeken zijn. De ochtend is gericht op actief bezig zijn en in de middag zijn de workshops gericht op Wellbeing. Maar er is meer: je kunt ook een fotoshoot boeken met je gezin en bij IJsclusief kun je een verwen-ontbijt of Lunch2Go bestellen. Alle activiteiten zijn geheel coronaproof. Je boekt iets met je kind, partner of gezin en de meeste activiteiten zijn buiten.

Neem vooral even een kijkje op: www.decirkel.nl/moederdag. En boek iets leuks voor jouw moeder(dag)!

Heb je vragen? Mail dan [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden