Lokaal Rheden lanceert de lokale cadeaukaart

Foto: Rheden Lokaal

GEMEENTE RHEDEN – Wist u dat er een heuse Cadeaukaart in de maak is om uit te geven in de gemeente Rheden? Dus geen Bol.com of Cool Blue cadeaukaart meer kopen…, maar een lokaal georiënteerde cadeaubon die bij zo veel mogelijk ondernemers in gemeente Rheden ingeleverd kan worden!

Nu, aan het einde van de Coronaperiode kunnen de lokale ondernemers een steuntje in de rug gebruiken.

Consumenten hebben helaas alleen veelal bij online webshops kunnen kopen. Gelukkig mogen de ondernemers en ZZP’ers in de gemeente Rheden weer open. Rheden Lokaal wenst de consumenten door middel van de Lokaal Rheden Cadeaukaart te stimuleren om hun aankopen juist weer bij de plaatselijke ondernemers te doen.

Wat is de Lokaal Rheden Cadeaukaart?

Het is een cadeaukaart die consumenten kunnen kopen om cadeau te geven aan een ander. Die kan de cadeaukaart besteden bij alle aangesloten ondernemers. Bij een lokale ondernemer, zoals jij. Wat wil Lokaal Rheden bereiken? De organisatie wil graag draagvlak creëren door veel lokale ondernemers en ZZP’ers zich te laten aansluiten bij de Lokaal Rheden Cadeaukaart. Dit zorgt ervoor dat de cadeaukaart breed inzetbaar is voor de consument.

Uiteindelijk levert dit meer lokaal geld op en hierdoor staan we “Samen Sterk”.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Rheden Lokaal Cadeaukaart - Rheden Lokaal

Wat is Stichting Lokaal Rheden?

Lokaal Rheden is een stichting zonder winstoogmerk. Het staat voor een duurzame verbinding tussen lokale ondernemers en consumenten.

Wat zijn de voordelen van de Rheden Lokaal Cadeaukaart voor jouw als ondernemer?

  • Het is laagdrempelig, omdat je zonder eigen investering mee kunt doen.
  • Je draagt geen risico, omdat je pas 3% fee betaald, wanneer je omzet maakt met de cadeaukaart.
  • De consumenten kunnen de cadeaukaart alleen lokaal in de gemeente Rheden besteden.
  • Het maakt consumenten bewust om lokaal te besteden.

Wil je meer informatie over de Lokaal Rheden Cadeaukaart?

Op 6 mei 2021 om 19.30 uur wordt er een online informatieavond gehouden. Hierin wordt besproken wat de Lokaal Rheden Cadeaukaart inhoudt en vertelt hoe het werkt. Meldt je nu vóór 4 mei aan voor de vrijblijvende informatieavond. Klik op: https://www.lokaalrheden.nl/aanmelden om je aan te melden als ondernemer.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

  • Like dan de Facebookpagina Lokaal Rheden
  • Heb je overige vragen over de Lokaal Rheden Cadeaukaart? Neem gerust contact met de organisatie op en mail je vraag naar: [email protected]

Dit is een initiatief van Lokaal Rheden, onder leiding van Ben Denekamp, ter stimulering van het klantbezoek en verkoop van goederen en diensten binnen de gemeente Rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden