Bibliotheek Velp weer terug op haar vertrouwde stek in Den Heuvel

VELP – Maandag 10 mei werd om 11.00 uur de Bibliotheek Velp, op de nieuwe locatie aan Den Heuvel officieel geopend door wethouder Dorus Klomberg van de gemeente Rheden.

Om 11.00 uur heette Lianne Busser, directeur van de Bibliotheek Veluwezoom de aanwezige wethouder Dorus Klomberg van de gemeente Rheden en wethouder Anton Logeman van de gemeente Rozendaal van harte welkom. “We zijn blij na zes jaar weer terug te zijn op ons oude vertrouwde plekje aan Den Heuvel. En dit tot vreugde van vele Velpenaren en vooral Rozendalers. De bezoekers zullen blij zijn dat alles weer gelijkvloers is. Dat was bij het ROC A12 – het Titus Brandsma College met diverse hoogte verschillen wel anders. Ook de ligging ver van het centrum vond men niet prettig. Maar gelukkig zijn we nu weer terug”.

Hierna nam wethouder Dorus Klomberg het woord; “Ik ben blij iedereen weer te mogen begroeten in dit mooi opgeknapte pand. In mooie frisse lichte kleuren geverfd, ruim opgezet met vele mogelijkheden zoals vergaderzaaltjes, een lees / studieruimte voor de bezoekers met mogelijkheden voor koffie of thee, of een praatje met elkaar te kunnen maken.

Helaas zal het naar verwachting nog 2 a 3 weken duren voordat de bied voor het publiek, vanwege coronaregels, open gaat. Maar op afspraak boeken afhalen / terug brengen bij de ingang is wel mogelijk.

En dan zal ik nu de Bibliotheek officieel openen door de fietsmobiel van de bied te openen, Applaus!”

Vanwege de coronamaatregelen kon helaas geen publiek hierbij aanwezig zijn. Daarom was de opening van de Bibliotheek  live te volgen via hun Facebookpagina @terugnaardenheuvel. (helaas was het geluid erg zacht)

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op : www.bibliotheekveluwezoom.nl/afhaalbieb.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.


 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden