Samen kunst maken voor Sjors Sportief & Creatief

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

DIEREN – Op maandag 17 mei ontwierpen bovenbouwkinderen van Kindcentrum LeerRijk in Dieren de voorkant van de nieuwe uitgaven van het boekje ‘Sjors Sportief & Creatief’. Ze maakten hiervoor een ‘doodle-kunstwerk’ onder begeleiding van kunstdocent Si-Moon.

In september onthult wethouder Marc Budel de voorkant door het eerste exemplaar uit te reiken aan de jonge kunstenaars.

Doodling Luna en Fréderique maakten een vlog over hoe doodling in zijn werk gaat. Doodles is engels voor tekening. Iedereen maakt ze wel eens. De leerlingen van LeerRijk maakten tekeningen over hun favoriete activiteiten.

Sjors Sportief & Creatief

Jaarlijks verspreiden Cultuurbedrijf RIQQ, Sportbedrijf Rheden en Bibliotheek Veluwezoom het boekje Sjors Sportief en Sjors Creatief via de scholen in de gemeente Rheden. Ouders en kinderen krijgen hiermee een overzicht van alle sportieve en creatieve activiteiten in de regio, waar ze vaak gratis van kunnen proeven. Vanaf dit jaar maken leerlingen van één van de scholen een gezamenlijk ontwerp voor de voorkant van het boekje. Ieder jaar een andere school. Meer informatie over Sjors Sportief vind je op http://www.sjorssportief.nl.

Kijk voor meer informatie op:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen