Gemeente Rheden: GEEN arbeidsmigranten in voormalig Hotel de Roskam

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Nadat rheden.nieuws.nl een Facebookbericht geplaatst heeft naar aanleiding van berichten van een anonieme bron dat er arbeidsmigranten gevestigd zouden gaan worden in het voormalig Hotel de Roskam heeft gemeente Rheden in haar raadsvergadering op 25 mei 2021 zeer duidelijk gemaakt dat er geen arbeidsmigranten in het voormalige hotel gevestigd gaan worden.

Volgens wethouder Gea Hofstede is er in het bestemmingsplan heel duidelijk gesteld dat er geen ruimte is voor de vestiging van arbeidsmigranten. De nieuwe eigenaar heeft ook aangegeven dat het de bedoeling is de hotel-/keuken-/conferentiefunctie van het pand behouden gaat worden.

Rheden Nieuws heeft in eerste instantie na een melding van een anonieme bron meer informatie proberen te vergaren via haar Facebookpagina https://www.facebook.com/rheden.nieuws.nl.

Aangezien daar zeer veel ongewenste negatieve reacties op kwamen hebben zij besloten de post waarin zij de vraag naar meer informatie hebben gesteld te verwijderen van Facebook.

Hotel de Roskam - rheden.nieuws.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen