Online open avond Hogeschool Van Hall Larenstein op 3 juni

Foto: Hogeschool Van Hall Larenstein

VELP – Voor wie nog vragen heeft over studeren aan Hogeschool Van Hall Larenstein, organiseert de hogeschool aanstaande donderdag 3 juni een online open avond.

Tussen 19.00 en 21.00 uur zitten studenten en docenten klaar in de live chat om persoonlijk vragen te beantwoorden. Daarnaast kun je allerlei filmpjes bekijken, presentaties bijwonen en een virtuele tour door de schoolgebouwen van Velp en Leeuwarden maken.

Natuurlijk kun je ook terecht voor praktische vragen over inschrijving, toelating en studiebegeleiding. Er is ook informatie over de deeltijdopleidingen. Ouders of partners van nieuwe studenten zijn online van harte welkom!

Opleidingen

Inschrijven bij Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp of Leeuwarden is nog steeds mogelijk. Je kunt er terecht voor hbo-opleidingen op het gebied van dier, voeding, water, de groene leefomgeving en business.

Aanmelden

Wie zich aanmeldt via de website, ontvangt een link naar de online open avond en kan uitgebreid gaan rondkijken.

Hogeschool Van Hall Larenstein - LaarX

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen