Werving teams Wijkvoetbaltoernooi DVOV Velp begonnen!

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Voetbalvereniging DVOV organiseert voor de zevende keer het Wijkvoetbaltoernooi voor teams uit de wijken van Velp en Rozendaal.

Na een passief corona-jaar, wordt eindelijk weer het wijkvoetbaltoernooi georganiseerd! “Vorig jaar lag alles stil, maar dit jaar denken wij dat het haalbaar is om het succesvolle Wijkvoetbaltoernooi weer te organiseren”, aldus de coördinator. “Doel van dit toernooi is om de straatgenoten/buurtgenoten beter te leren kennen door een potje te voetballen. Daarbij staat gezelligheid voorop!”

Naast het schoolvoetbaltoernooi organiseert DVOV dit wijkvoetbaltoernooi op vrijdagavond 3 september 2021. Een voetbaltoernooi voor mensen uit de wijken van Velp en Rozendaal. Tijdens dit wijkvoetbaltoernooi worden er wedstrijden gespeeld in teams van 7 tegen 7 spelers. De minimum leeftijd is 25 jaar.

DVOV heeft Velp en Rozendaal ingedeeld in 8 wijken. Iedereen in deze wijk kan zich opgeven. Dat kan als team of individueel, waarbij je dan wordt ingedeeld in een team. Er wordt op een half veldje gespeeld. Per team zijn er ongeveer 10 personen. Het gaat om de volgende wijken:

  • Beekhuizen
  • Brandplein
  • Kerkallee
  • Oud Zuid
  • Rozendaal
  • Daalhuizen
  • Overhagen
  • Vogelwijk

Zin om mee te doen?

Vertegenwoordig nu jouw wijk en geef je op, wij delen je dan in. Meer informatie kun je opvragen bij de coördinatoren van dit toernooi Peter Metz 06-53272584  of bij Harrie Haverkamp (06-649842251). Opgeven kun je via [email protected]

Dit initiatief past prima binnen de doelstelling van de gemeente Rheden en Rozendaal. Het sportstimuleringsbeleid van de gemeente heeft als doel zoveel mogelijk inwoners te stimuleren om aan sport en bewegen te gaan én blijven doen. Wijkgericht sport- en bewegingsaanbod ziet de gemeente als effectief middel om zoveel mogelijk inwoners actief te laten zijn. Gestreefd wordt naar een integrale benadering waarin bestaande samenwerkingsverbanden worden uitgebreid en krachten op meerdere terreinen gebundeld worden, met speciale aandacht voor de rol van de verenigingen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden