BoekStartdag in de Bibliotheek van Dieren en Velp

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Zaterdag 19 juni is het BoekStartdag in de Bibliotheek. Deze dag krijgen de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom. Doe samen met je kindje mee aan een leuke voorleesactiviteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

Deze BoekStartdag staat helemaal in het teken van gezinnen met kinderen van 0 tot 2,5 jaar. In de Bibliotheek Dieren en Velp kun je deelnemen aan een BoekStart-uurtje, een gezellig moment waarop je met je kind een boekje leest, een liedje zingt en samen met andere ouders kennismaakt met materialen die de Bibliotheek heeft voor baby’s en peuters. Je krijgt een gratis groeimeter met informatie over de taalontwikkeling van je kind én een gratis BoekStartkoffertje met daarin 2 boekjes als je je kind inschrijft bij de bibliotheek. Ouders die besluiten om zelf ook een jaar lid te worden van de bibliotheek, krijgen er van ons bovendien 3 maanden gratis bij!

Wat en waar?

  • de Bibliotheek Dieren, zaterdag 19 juni van 9.30 tot 12.00 uur, met van 10.00 tot 10.30 een voorleesactiviteit
  • de Bibliotheek Velp, zaterdag 19 juni van 09.30 tot 12.00 uur, met van 10.00 tot 10.30 uur een voorleesactiviteit 

Kijk op de site van de Bibliotheek Veluwezoom wat er te doen is! Deelnemen is gratis en aanmelden is niet nodig.

Meer weten over voorlezen? Kijk dan op boekstart.nl. Of download de BoekStartapp voor boekentips. Zo word jij de beste verhalenverteller!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden