Repair Café Velp gaat weer van start

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op zaterdag 26 juni kunt u weer gebruik maken van het Repair Café in Buurthuis de Poort. Na maanden gesloten te zijn, hebben de vrijwilligers er weer zin in om u te helpen met allerlei reparaties.

Alles wat onder de arm meegenomen kan worden kunnen we proberen te repareren. geen TV’s en o.a. koelkasten die zijn te groot.

Wegens corona moet de organisatie zich natuurlijk wel aan bepaalde regels houden. Zo draagt U bij binnenkomst een mondkapje en ontsmet u uw handen.

Een vraag die de organisatie u altijd al stelde is u naam en telefoonnummer, dit indien het nodig is om u te kunnen benaderen. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor intern gebruik.

De organisatie en vrijwilligers hopen u weer te zien op zaterdag 26 juni vanaf 14.00 uur, de laatste reparatie kan ingeschreven worden om 15.45 uur.

Tot ziens bij Buurthuis De Poort aan de Heeckerensstraat 201 te Velp.

Kijk voor meer informatie ook op: https://buurthuisdepoort.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen