Geslaagd Oranjefestival bij Velpsche Voetbalclub Olympia (VVO)

ROZENDAAL/VELP – Op vrijdag 18 juni vond het eerste Oranjefestival bij Velpsche Voetbalclub Olympia (VVO) plaats op sportpark De Pinkenberg, voor kinderen van groep 3 en 4 van de basisscholen Velp en Rozendaal.

Het Oranjefestival was georganiseerd door VVO en de KNVB. Alle kinderen van de groepen 3 en 4 van de basisscholen van Velp en Rozendaal konden zich hiervoor inschrijven. Zo’n 200 kinderen gaven daar gehoor aan en vermaakten zich prima met de leuke voetbalspelletjes die waren uitgezet. Zo konden de kinderen kennis maken met het voetbalspel. Om de hitte te bestrijden waren er genoeg watertappunten en werd er een watersproeier ingezet. De spelletjes werden begeleid door onder andere de jongens- en meidenteams van VVO.

Het Festival was van 15.00 tot 18.00 uur de deelname was voor iedereen gratis. De Roncallischool won de sportiviteitsprijs. Na afloop kregen alle kinderen een diploma en een goodiebag. Het was een zeer geslaagde middag die met een flinke regenbui werd afgesloten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op: www.vvo.nu/proeftrainen.

18-06-2021 - Geslaagd Oranjefestival bij Velpsche Voetbalclub Olympia (VVO)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen