Heerlijk snuffelen tussen de vele boeken, het antiek en de kunst

Foto: Sebastiaan Torenhof

DE STEEG – Op de lanen rond Kasteel Middachten was heden een zogenaamde brocante markt, in combinatie met een boeken en kunstmarkt. Voor ieder wat wils dus.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Brocante markt, in combinatie met een boeken en kunstmarkt op Middachten

Ondanks slechte weersverwachtingen bleef het de gehele ochtend droog en was het, voor de bezoeker, heerlijk snuffelen tussen de vele boeken, antiek en kunst. De zestig kramen, die tussen de bomen van de rechte lanen opgesteld stonden, gaven de aanwezige geïnteresseerde genoeg te zien. Van romans tot stripboeken, van sieraden tot beeldhouwwerken en van antiek speelgoed tot lokale honing.

Helaas kwam aan dit alles vroegtijdig een eind toen aangekondigd ‘noodweer’ de organisatie deed beslissen de standhouders te vertellen dat de markt een half uur eerder zou sluiten en dat zij langzaamaan konden beginnen met inpakken.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Brocante markt, in combinatie met een boeken en kunstmarkt op Middachten

Spoedig werden kramen ontruimt en verschenen de auto’s ten tonele. Voor de bezoeker was er de kans nog even snel, tussen de ietwat onrustig inpakkende standhouders, de waren te bekijken en mogelijk aan te schaffen. Maar al snel kwam er aan deze dag een einde en was het tijd om Kasteel Middachten te verlaten en zelf huiswaarts te keren, hopelijk voordat het ‘noodweer’ los zou barsten.

Brocante markt, in combinatie met een boeken en kunstmarkt op Middachten

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden