Toptalent piano in de Oude Jan in Velp

VELP – Al weer voor het zevende jaar biedt de Oude Jan een podium aan internationaal toptalent. Zes avonden bespelen jonge hoogbegaafde pianisten de vleugel in het kader van een Masterclass die zij deze zomer in Duitsland volgen.

De concerten beginnen steeds om 20.00 uur, duren ongeveer een uur, de entree is gratis, maar aan het eind is er een collecte om bij te dragen in de onkosten van de musici zelf. Voor het bijwonen van de concerten geldt een corona-protocol; zie verderop.

Het programma ziet er als volgt uit:

Dinsdag 20 juli

  • Ana-Paula Domínguez Lacarte (Spanje) met werken van F. Mompou, J. S. Bach, W. A. Mozart, E. Granados, N. Medtner en N. Kapustin
  • Jana Schell (Nederland) speelt werken van J. S. Bach, Fr. Chopin, P.I. Tschaikowski, S. Rachmaninov, A. Scriabin, S. Prokofiev en Fr. Schubert

Woensdag 21 juli

  • Max Mostovetski (Duitsland) laat werken horen van W.A. Mozart, Fr. Liszt en S. Prokofiev

Donderdag 22 juli

  • Gabriel Meloni (Oostenrijk) speelt. Op zijn programma staat muziek van  L. van Beethoven, J. Brahms en K. Szymanowski

Donderdag 29 juli

  • Nicole Rudi (Duitsland) musiceert met werken van W.A. Mozart, Fr. Chopin en D. Kabalevski. Na een eerder optreden in de Oude Jan genoten wij ook nog in januari 2020 van Nicole’s expressieve spel en haar technische kwaliteiten.

Vrijdag 30 juli

  • Diana Voronetcaia (Moldavië) speelt muziek van L. van Beethoven, J. Brahms en Fr. Liszt

Zaterdag 31 juli

  • Giuseppe D´Elia (Italië) rondt dit concours af met werken van Fr. Liszt, M. Ravel en S. Prokofiev

Corona-protocol

Aanmelding voor een of meer concerten graag zo spoedig mogelijk, uitsluitend per e-mail: [email protected]. U dient daarbij te vermelden: de gewenste bezoekdatum of -data, uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, het aantal personen (bij meer dan één persoon moeten deze tot hetzelfde huishouden behoren) en tenslotte of u twee weken voorafgaand aan de bezoekdatum al dan niet toereikend bent gevaccineerd.

Vrienden (donateurs) van de Oude Jan hebben in beginsel voorrang. De organisatie bepaalt wie wordt toegelaten en betrekt daarbij ook de verdeling één- en meerpersoonshuishoudens.

Degenen die zich hebben aangemeld krijgen zo spoedig mogelijk bericht of zij een of meer van de gewenste concerten wel of niet kunnen bezoeken. In het laatste geval wordt men op de reservelijst geplaatst.

Een aantal dagen voor het concert ontvangen de uitgenodigde bezoekers per e-mail nog een bericht met relevante mededelingen voor het concertbezoek. Mogelijk moet men voor binnenkomst de QR-code op de CoronaCheck-app tonen of een ander testbewijs of coronatoegangsbewijs. Kerkje De Oude Jan, Kerkstraat 56, Velp.

Klik op de bovenste foto voor foto’s van deze toptalenten.

Kijk voor meer informatie op: www.vriendenvandeoudejan.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden