Trotsmarkt bij Kasteel Rosendael op Rozendaal

ROZENDAAL – Zondag 18 juli was er weer een Trotsmarkt met zo’n 50 standhouders op het voorplein van kasteel Rosendael.

Trots op kasteel Rosendael. Trots is de naam van de gezelligste markt voor Rozendaal en omstreken aldus organisator Rogier Engels.

Trots is een markt waar standhouders staan met passie voor wat men aanbied, niet speciaal fairtriade of Bio maar wel duurzaam, maar met een breed assortiment van bijvoorbeeld droge worst, verschillende broden, kaas, patat, koffie, ijs, honing  maar ook bad- kleding, sierraden, tassen, schilderijen, diverse wijnen, kussens en dekbedden of kunstwerken voor in de tuin.

Ook de Oranjerie was open waar men terecht kon voor een hapje en een drankje.

De markt was van 11.00 tot 17.00 uur gratis te bezoeken. De volgende Trotsmarkten zijn iedere 3de zondag van de maand tot en met september dit jaar te bezoeken. Op 17 oktober 2021 staat een winter editie gepland.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op : www.trotsmarkt.nl of mail naar [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden