Petflesseninzameldag PFC Rheden succesvol!

VELP – Afgelopen zaterdag heeft zwemvereniging PFC Rheden afscheid genomen van het oude trainingszwembad De Dumpel aan de Gruttostraat te Velp. De vereniging gaat gebruik maken van het er bijna naastgelegen nieuwe Biljoenbad en in de zomer van het Openluchtzwembad De Hangmat aan de IJsselsingel in Rheden. 

Om 10.00 uur werden door wethouder Marc Budel  de eerste flessen in het bassin van het zwembad gegooid, en daarmee ging de laatste dag in De Dumpel officieel van start. Gedurende de dag waren er veel (oud) leden die nog een laatste bezoek aan De Dumpel kwamen brengen, dit resulteerde in veel mooie verhalen en anekdotes.  

Tegen 15.00 uur is begonnen met het opruimen van de flessen, wat door de inzet van de jeugdleden van de vereniging erg voorspoedig verliep. De organisatie van de flessenactie, bestaande uit Jitske  Leijser-Willemsen, Mitchel Leijser en Tom Willemsen verwacht dat de actie in totaal zo rond de 6500 flessen heeft opgehaald. 

Het officiële resultaat, net als het moment van de overhandiging aan het goede doel ‘Jeugdfonds Sport en Cultuur Gelderland’ worden op een later moment bekend gemaakt. 

Tegen 18.00 uur was alles weer netjes opgeruimd en heeft PFC Rheden de deur definitief achter zich dichtgetrokken.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Meer informatie over de actie is te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/PFCRheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden