Laatste actie Thomassen Mannenkoor: Donaties aan Rheden

RHEDEN – Na meerdere pogingen van het bestuur en de leden is het niet gelukt om het aantal zingende leden naar een hoger aantal te tillen. Daarom is er in een coronaproef ledenvergadering besloten, hoe moeilijk ook, het Thomassen Mannenkoor op te heffen.

Op 11 juni 2021 is het koor uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Het Thomassen Mannenkoor is opgericht in september 1954 door werknemers van het bedrijf Thomassen, en werd er tweemaal in de week aansluitend aan de werkdag gerepeteerd in de bedrijfskantine. Er zijn door de jaren heen mooie resultaten geboekt zowel nationaal als internationaal.

Donaties

In de laatste ledenvergadering is er door bestuur en leden besloten om enkele donaties te doen aan doelen waar de leden een goed gevoel bij hadden. Er gekozen voor het Hospice “Rozenheuvel” in Rozendaal, de “Dorpskerk” in Rheden en het “Dorpshuis Willem de Zwijger” in Rheden. Vrijdag 22 juli zijn vertegenwoordigers van deze instanties uitgenodigd om aanwezig te zijn in Het Dorpshuis in Rheden.

Cheque

Er werd er een cheque uitgereikt aan Marjon Euverman en Marianne de Bruin zij vertegenwoordigden het Hospice “Rozenheuvel” , de donatie zal gebruikt gaan worden in het hospice voor muziektherapie. De dames spraken hun grote dank hiervoor uit en bedankten voormalig voorzitter Louis Schennink hier hartelijk voor.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Laatste actie Thomassen Mannenkoor: Donaties aan Rheden

Piano

De piano van het Thomassen Mannenkoor werd overgedragen aan Jan Twilhaar voorzitter en Maria Eeltink secretaris van het Dorpshuis, de piano werd vele jaren gebruikt tijdens repetities.  Voordat de piano werd overgedragen heeft het bestuur de piano geheel laten nakijken en stemmen zodat de piano weer jaren mee kan. Jan Twilhaar sprak ook zijn dank en de wens uit dat er veel gebruik van gemaakt zal gaan worden door bezoekers van het Dorpshuis.

Nog een cheque

Daarna werd er een cheque uitgereikt aan Marret Uijl en Els van Hout van de “Rhedense Dorpskerk”. Voormalig voorzitter Louis Schennink, sprak zijn grote dank uit voor de gastvrijheid tijdens de concerten die er door de jaren heen in de Dorpskerk zijn gegeven. De cheque zal gebruik worden voor een opknapbeurt van de inventaris van de Dorpskerk. Beide dames spraken hun grote dank uit aan het Thomassen Mannenkoor.

Hiermee was er een einde aan het officieel gedeelte van deze bijeenkomst en werd er nog even nagepraat onder het genot van een consumptie. Het voormalig bestuur kan terugkijken op een geslaagde bijenkomst.

Laatste bijeenkomst

Voor de leden zal er nog een gezellig samenzijn worden georganiseerd zodra de coronarichtlijnen dit toelaaten, dit betekent dan het echte einde van het Thomassen Mannenkoor.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Laatste actie Thomassen Mannenkoor: Donaties aan Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen