Huisdier van de week: Ontmoet Scar

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Scar is een afwachtende kat, hij heeft echt tijd nodig om te wennen. Het zal dus wat langer duren voordat je zijn vertrouwen hebt gewonnen, van onverwachte bewegingen kan hij nog wel eens schrikken.

Benader hem rustig, laat hem eerst aan je hand ruiken en wacht zijn reactie af. Pas als dat goed is, kun je hem voorzichtig gaan aaien. Het dierentehuis plaatst Scar in een rustig huishouden, zonder kinderen en zonder andere huisdieren, dit zou hem teveel stress opleveren. Met eten is hij goed te paaien, hier is hij gek op en dan komt hij vaak al snel los, als hij eenmaal gewend is, dan vindt hij het heerlijk om gekroeld te worden.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Scar.

Diernummer: 30337

Kijk voor meer informatie op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/scar/

Heeft u interesse? Geeft u Scar een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen