Camper volledig uitgebrand op A12 bij Velp

25 jul 2021, 10:33 Nieuws
jean marc regelink persbureau heitink 2
VELP - Om half 7 op de vroege zaterdagavond werd de vrijwillige brandweer van Velp opgeroepen naar een camperbrand op de A12 te gaan. Daar aangekomen stond de Camper al volledig in brand.
Nadat de snelweg in de richting van knooppunt waterberg volledig afgezet was heeft de brandweer dat wat er van de camper over was geblust. Bij de brand kwam veel rook vrij dat deels over de huizen van Velp-Zuid werd geblazen. Inwoners is aangeraden eventuele roetdeeltjes die zijn neergeslagen met water weg te spoelen.
Wat de oorzaak van de brand was, is niet bekend gemaakt. De snelweg is voor langere tijd, op één rijbaan na, afgesloten geweest. Nadat het wrak van de camper weggehaald was is de snelweg weer volledig opengesteld.

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

(Foto's: Jean-Marc Regelink, Sarina Scheper Persbureau Heitink)

Velp, A12 camperbrand. Op de A12 terhoogte van Velp zuid staat een camper in de brand. De brandweer heeft de brand onder controle. In Velp zuid zijn waarschijnlijk roetdeeltjes terecht gekomen. Raak deze roetdeeltjes niet met blote handen aan, maar spoel deze weg met water. ^WTW

3
Reply
sarina scheper persbureau heitink
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.