Familievoorstelling Hartstocht & Schelmenstreken op de Pinkenberg

VELP/ROZENDAAL – Woensdag 28 juli was de start van de zomervoorstellingen RIQQ in Openluchttheater de Pinkenberg. Commedia dell’arte beet het spits af met de familievoorstelling Hartstocht & Schelmenstreken.

Colombine en Capitano zijn verliefd op elkaar. Maar elke keer als Colombine over trouwen begint krijgt Capitano het Spaans benauwd. Als ze hierover weer eens ruzie maken loopt hij kwaad weg. Onderweg naar huis komt ze Scaramouche bij de herberg tegen. Hij probeert zoals gewoonlijk haar het hof te maken. Want haar vader is een rijk man.  Colombine wijst hem af, maar Scaramouche heeft van een zigeunerin 3 magische drankjes gekocht en als ze even niet oplet in haar wijn gedaan. Opslag is Colombine alles vergeten en begint  verdwaast te dolen door de stad. Maar Pierrot heeft alles gezien en gaat snel Capitano inlichten, waarna zich een spannend avontuur ontrolt. Waren ze nog op tijd ?

De voorstelling die geschikt was voor iedereen tussen de 4 en 100 jaar, begon om 14.00 uur, met om 14.30 een korte pauze, zodat er gelegenheid was voor een hapje, drankje of een ijsje bij het winkeltje. De voorstelling werd rond 15.15 uur afgesloten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie over kindertheater Kijk Haar Nou kijk op: https://www.kijkhaarnou.nl/ en https://www.kleutertheater.nl/.

Voor meer informatie over Cultuurbedrijf RIQQ, kijk op: https://cultuurbedrijfriqq.nl/locaties/openluchttheater-pinkenberg.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden