Brocante fair & boeken- & kunstmarkt op Landgoed Middachten

Foto: rheden.nieuws.nl

DE STEEG – In het prachtige en lommerrijke parkgedeelte van Landgoed Middachten in De Steeg wordt op zondag 8 augustus een sfeervolle Brocante Fair in combinatie met een Boeken- en Kunstmarkt georganiseerd.

De editie van 4 juli was een groot succes. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is de markt geopend en er zullen ongeveer 60 kramen aanwezig zijn. De kramen zijn gesitueerd op de lanen buiten de tuin, de markt is voor iedereen gratis toegankelijk. Op deze fair en markt vindt u mooie kramen met brocante, antiek, kunst, boeken, life style artikelen en vintage. Kenmerk is de  kwaliteit van het gebodene.

De tuinen en de Oranjerie van Middachten zijn geopend van 10.30 – 16.30 uur. Entree tuinen € 6,00 p.p. Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang. Het Kasteel Middachten is helaas i.v.m. de coronamaatregelen nog gesloten.

Parkeren

Parkeren kan op de kasteelweide, te bereiken via de Smidsallee. Parkeergeld: 2,00 euro per auto. De markt is verder gratis te bezoeken. Voor deze markt is de 1,5 meter afstand regeling van toepassing.

Contact via [email protected] of www.henksteinvoort.nl. Meer informatie over Middachten op www.middachten.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden