Eindelijk weer kermis in Rheden

RHEDEN – Dit jaar kon het gelukkig weer, na een jaar zonder, was er nu wel kermis in Rheden. Van vrijdag 30 juli t/m zondag 1 augustus Meester B. van Leeuwenplein.

“Dit is ook voor ons de eerste keer dat er onder strikte voorwaarden weer een kermis georganiseerd mocht worden”, aldus organisator Nico Sterrenberg.

Op zaterdagmiddag was er sprake van “een gezellige drukte” met veel jongeren, ouders of opa’s en oma’s met (klein)kinderen, ondanks dat er af en toe een stevige regenbui viel. Er was voldoende vertier voor alle leeftijden met: grijpkranen, muntenschuivers, eendjes vissen en touwtjes trekken, draai-, vliegtuigmolen, een trampoline en de grote Ghostrijder. Natuurlijk waren ook de botsauto’s vaak helemaal gevuld. En kon men heerlijk genieten van alle snoep en eetgelegenheden.

De kermis is nog te bezoeken op zondag 1 augustus van 14.00 tot 20.00 uur.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden