Familievoorstelling Jachtlust op de Pinkenberg

VELP/ROZENDAAL – Woensdag 4 augustus was de familievoorstelling Jachtlust te zien in Openluchttheater de Pinkenberg aan de Kluizenaarsweg te Rozendaal.

Dit was de 2e in de serie zomervoorstellingen georganiseerd door Cultuurbedrijf RIQQ elke woensdagmiddag van de zomervakantie die geplant zijn in het Openluchttheater.

In een vredig landelijk dorpje gaat het leventje z’n dagelijks gangetje. Op het Dorpsplein is een restaurant met een zonnig terras. Rechts ervan woont opa, en links van het restaurant woont een jager. Ze zijn beide gek op dieren, maar ieder op zijn eigen manier. Als het jachtseizoen begint brengt dat weer een hoop levendigheid met zich mee, en gebeuren er ineens rare dingen die helemaal niet kloppen. Kortom een leuke voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar en ouder.

De voorstelling begon om 14.00 uur en duurde zo’n 55 minuten, zonder pauze. Voor en na de voorstelling was de kiosk open om wat lekkers te eten of wat drinken.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op www.depinkenberg.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden