De Open Inloop gaat van start in de huiskamer van Dorpshuis Rheden

Foto: Dorpshuis Rheden

RHEDEN – Vanaf donderdag 2 september gaat in Dorpshuis Rheden de Open Inloop van start. Op alle doordeweekse middagen, van 13.30 tot 16.00 uur, is iedereen welkom. Loop gerust binnen voor een praatje, een kopje koffie, een spelletje of om iets te lezen aan de huiskamertafel.

Heeft u behoefte om er even uit te zijn, andere mensen te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen, dan is dit een mooie gelegenheid.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag is tegelijkertijd het informatiepunt van welzijnsorganisatie Incluzio geopend. Bezoekt u dit informatiepunt dan bent u eveneens welkom voor een kopje koffie bij de Open Inloop.

Kom op 2 september alvast een kijkje nemen in Dorpshuis Rheden! Het adres is: Meester B. van Leeuwenplein 3, 6991 EW  Rheden, tel. (026) 744 00 80.

Voor meer informatie kunt u via email contact opnemen met Maria Hugen, [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen