Verkeershinder in Rheden door afsluiting van spoorwegovergangen

RHEDEN – Vanaf maandag 2 augustus werkt VolkerRail in opdracht van ProRail aan de overweg en omgeving van de spoorwegovergang aan de Groenestraat in Rheden. Daarom is deze spoorwegovergang afgesloten van alle verkeer tot 10 september, alleen voetgangers kunnen de spoorwegovergang passeren.

Het gebied rondom het station, kruising Groenestraat – Parallelweg – Dr. Langemeijerweg krijgt een facelift en wordt opgeknapt. De rijbanen voor auto’s word smaller en de fietsbanen worden rood geasfalteerd. De spoorbomen en de vloer van de overgang wordt hiervoor ook aangepast.

Ook de aansluiting vanaf de Groenestraat naar het stationsperron richting Arnhem krijgt een nieuwe entree, beter geschikt voor rolstoelen en of rollatorbezitters. De kruising van de Parallelweg en de Dr. Langemeijerweg word ook veranderd. Hierdoor veranderen ook  de toegang tot het stationsperron richting Dieren. Komt er nieuwe beplanting en wat zitbanken en parkeervakken voor auto’s.

Vanaf dinsdag 10 aug. t/m 15 augustus is de overweg van de Groenestraat ook voor voetgangers afgesloten. De aannemer werkt dan ook s’avonds en eventueel s’nachts aan de overweg, er rijden dan ook geen treinen tussen Arnhem en Dieren.

De Overweg aan de Mauritiusstraat is afgesloten van vrijdag 13 aug. 19.00uur tot en met zaterdag 14 aug. 16.00 uur. Ook voor werkzaamheden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op: prorail.nl/projecten/verbetermaatregelen-overwegen-rheden.

Verkeershinder Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden