Open Coffee Velp 26 augustus 2021

VELP – Ondernemers (en mensen met plannen om zelf een onderneming starten) zijn van harte welkom op 26 augustus tussen 9.00 en 11.00 uur om te werken aan hun netwerk bij Me and Mrs. P. Wilhelminastraat, in Velp

Misschien heb je nog vakantie, maar wil je wel even wat anders doen. Misschien ben je al terug en sta je te popelen om weer te beginnen of je vakantiebelevenissen te delen met anderen? Kom dan netwerken met collega ondernemers onder het genot van een kop heerlijke koffie (of thee). Toegang is gratis, je betaalt alleen je eigen consumpties. je komt en gaat wanneer jij dat wilt.

Bij Albert Heijn is voldoende parkeergelegenheid (denk wel aan je parkeerkaart), maar ook met de fiets of het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar.

Wie wil kan buiten op de patio zitten. Als je de voorkeur geeft aan binnen, dan kan dat ook. Uiteraard nog altijd op anderhalve meter. Onnodig te zeggen dat je nog altijd thuis blijft als je corona-achtige klachten hebt. Kom je terug van een (buitenlandse) vakantie, dan volg je natuurlijk wel de eventuele quarantaine regels.

Vooraf aanmelden op [email protected] is aan te raden maar je kunt ook gewoon binnenlopen (als je je bij de ingang maar even registreert).

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen